8 november 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen

Manege in ’t BioBos, een onderdeel is van de Stichting Bio Kinderrevalidatie in Arnhem, heeft 17.000 euro ontvangen. Rotaryclub Doesburg zamelde voor het goede doel 8.500 euro in tijdens het internationale hippisch concours Outdoor Gelderland in Arnhem en diende vervolgens , met succes een verzoek in bij de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) om het bedrag te verdubbelen.

De tip om Stichting Bio Kinderrevalidatie te ondersteunen kwam van de DVB Foundation, die zich met hart en ziel inzet voor ruiters en amazones met een beperking. Op de Manege in ’t BioBos kunnen kinderen en jong volwassenen met een beperking op therapeutische basis paardrijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele vaak kostbare hulpmiddelen is het voor hen nu ook mogelijk de ontspannende werking van het paardrijden te ervaren.

www.outdoorgelderland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *