29 november 2013

Door:

Categorieën: Springen

Traditioneel wordt tijdens het internationaal jeugdweekend op Indoor Twente afscheid genomen van de deelnemende ruiters en amazones die per 1 januari de jeugdperiode achter zich laten en de overstap naar de senioren maken. Dit jaar gaat het om Stefanie van den Brink uit Nijkerkerveen, Kim Bekhuis uit Vasse en Sophie Koppelman uit Haaksbergen.

Het drietal dat dit jaar 21 jaar is geworden en daarom met het laatste jaar bij de young riders bezig is, wordt morgen, zaterdag 30 november, in de schijnwerpers gezet voordat de Grote Prijs voor young riders om 21.45 uur van start gaat.

Stefanie van den Brink heeft veruit de meeste internationale successen neergezet. Zo won ze twee keer teamzilver op de Europese kampioenschappen voor junioren en young riders en finishte ze daar individueel als derde, vierde en vijfde. Ze nam ondertussen ook al deel aan Grote Prijzen voor senioren.

De Grote Prijs die op zaterdagavond verreden wordt, is één van de hoogtepunten dit weekend. Op zondag verrijden de pony’s, children en junioren hun finaleproef. De toegang is gratis.

www.indoortwente.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *