22 november 2013

Door:

Het Nederlands organisatiebureau EQ International heeft naast een samenwerking met de Duitse ClipMyHorse ook de handen in een geslagen met de hippische website Ehorses, die eveneens Duitse roots heeft. Op de website van Ehorses kunnen paardeneigenaar hun paard of pony te koop zetten.

Ehorses.de is al meer dan tien jaar succesvol, heeft meer dan 15.000 actuele advertenties  en trekt dagelijks ruim 28.000 bezoekers. Nieuw is de Nederlandse variant www.ehorses.nl, waarvoor EQ International promotie voor maakt. Anderzijds zal Ehorses een platform bieden voor de evenementen die door EQ International georganiseerd worden zoals Outdoor Gelderland, ICNN Drachten, Nationale Veulenveiling Prinsjesdag, CSI Salland en Expo Talent Sale.

Tijdens Indoor Twente zal de samenwerking worden beklonken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *