2 november 2013

Door:

Categorieën: Overige, Springen, Veilingen

Er is een nieuwe paarden-app op de markt. De gratis Expo Talent Sale app voor op de telefoon en iPad, waar alle informatie over de veilingpaarden te vinden is. In de Expo Talent Sale app staan 24 zeer getalenteerde springpaarden opgenomen in de leeftijd van vier tot en met zes jaar met omschrijving, foto’s en een video.

De veiling vindt plaats op 4 december tijdens Indoor Twente in Enschede. Om 14.30 uur worden de paarden gepresenteerd en om 18.00 uur gaat de veiling van start. Het gedetailleerde programma is in de app terug te vinden, net als de veilingvoorwaarden. Er is onder andere een chatfunctie en informatie over de selecteurs Jeroen Dubbeldam, Wim Schröder en Ben Schröder.

 

Voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.manageapps.ExpoTalentSale

Voor iPhone: Http://appshopper.com/sports/expo-talent-sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *