22 november 2013

Door:

Categorieën: Springen, Veilingen

Stichting Manege Het Groot Roessingh wordt in de spotlights gezet tijdens de Expo Talent Sale, de veiling van jonge springpaarden op woensdag 4 december tijdens Indoor Twente in Enschede. Jaarlijks wordt er een openingsstuk ingebracht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel.

Het idee om Stichting Manege Het Roessingh te ondersteunen kwam van de BWG Stables van de gebroeders Schröder, die sinds juni 2013 verbonden zijn aan de stichting. Manege Het Roessingh zet zich in om kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking op een veilige en verantwoorde manier te laten paardrijden. Het heeft een zeer positieve invloed op de karaktervorming en de geestelijke ontwikkeling, met name van jongeren, en biedt voor velen bovendien therapeutische mogelijkheden.

Het openingsitem wordt beschikbaar gesteld door Erna Visser uit Ootmarsum, ook bekend als zus van Astrid Horn. Zij maakt bronzen beelden en brengt een schitterend bronzen veulen in. De opbrengst zal aangewend worden voor een nieuwe bodem in de binnenmanege van Manege Het Roessingh.

De veiling in de Go Planet Expo Hall in Enschede begint om 19.30 uur. ‘s Middags worden de veilingpaarden voor de laatste keer onder het zadel gepresenteerd aan het publiek.

www.expotalentsale.nl/manege-het-roessingh

www.ernavisser.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *