30 november 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Vanavond zullen de Young Riders en de ponyruiters strijden om de winst in de Grote Prijs. Om 19.00 uur zullen de ponyruiters de piste betreden waarna het om 21.50 uur de beurt is aan de Young Riders.
Tussen deze rubrieken wordt er aandacht besteed aan het afscheid van enkele Young Riders die in 2013 21 jaar geworden zijn. Stefanie van den Brink, Kim Bekhuis en Sophie Koppelman zijn de Young Riders die de stap naar de senioren gaan maken.

Het programma opende vandaag met de Small Tour pony’s waar de Zweed Adam Carey  in een snelle tijd van 46.72 finishde. Paris Morssinkhof met Golden Future sloot aan met een tijd van 47.42 seconden. De ereronde volgde met Kars Bonhof, Amy Inglis en Tim MacDonagh.

In de Children rubriek was het, evenals gisteren, Sven Peters die met zijn merrie Channel maar liefst 5 seconden sneller was dan de nummer twee, Kevin Bezemer met Eragon. Ook de derde prijs ging naar Sven Peters, dit keer met zijn paard Up To You. Ralph Slaats sloot aan met een vierde plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *