14 november 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Springen, Veilingen

De engelstalige website World of Showjumping heeft een artikel gepubliceerd over Baloubet du Rouet en zijn geweldige nafok. Expo Talent Sale heeft ook twee zonen van Baloubet du Rouet in haar collectie. Allebei zijn het springfenomenen, die menig topruiter op stal zal willen hebben.

Klik hier voor het artikel over Baloubet du Rouet

Te koop tijdens Expo Talent Sale:

ENRICO M (Baloubet du Rouet x Chin Chin x Grannus), een extreem goed paard die tot de toppers van de collectie hoort. Enrico M galoppeert zeer goed en springt spectaculair en met heel veel kwaliteit. Zijn vijfjarige halfbroer Dream Boy M (Sandro Boy) is een talentvolle hengst die in Ierland voor de fokkerij wordt ingezet.
Een gouden merrie is grootmoeder Diana (Grannus). Zij leverde het nationaal springpaard Donna Quirinale (v. Qualoubet III), maar staat beter bekend als grootmoeder van de 1.60m Grand Prix-springpaarden Omni Star (v. Quick Star), Quick de Baussy (v. Quick Star) en Wenkce SR (Indoctro), een 1.50m en een 1.40m springpaard.

ELCAPONE M (Baloubet du Rouet x Acobat II x Landgraf I), een modern sportpaard met heel veel bloed en kwaliteit. De zoon van Baloubet du Rouet is een heel compleet paard. Nog niet heel ervaren met zijn vier jaar, maar wel zeer veelbelovend. De selectiecommissie was er direct gek van.
Grootverdiener en olympisch kampioen Baloubet du Rouet haalt wekelijks het nieuws door zijn nakomelingen als Palloubet d’Halong, AD Rahmannshof’s Bogeno, VDL Bubalu en Chaman. Moeder Reileen (Acobat II x Landgraf I) staat bekend als volle zus van het 1.60m springpaard Ibiza, waarmee Felix Hassmann succesvol was. Deze Holsteiner stam gaf diverse goedgekeurde hengsten zoals Corea, Cotopaxi, Chablis, Louis, Aconti en Larome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *