28 november 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Overige, Springen

Vanmiddag om 14.00 uur is de eerste rubriek van het internationale jeugdconcours van Indoor Twente van start gegaan. Maar liefst 350 paarden en pony’s strijden de komende dagen om de winst in de diverse rubrieken.

Vandaag is het de beurt aan onze jongste ruiters op hun pony’s en de oudste categorie laat ook zien wat ze waard zijn tijdens de Young Riders rubrieken. De komende dagen zullen ook de children en de Junioren aan de start verschijnen.

De entree tijdens dit weekend is gratis. Op zaterdag 30 november komt Sinterklaas langs op de kindermiddag. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is er een afwisselend programma met voor ieder wat wils.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *