17 november 2013

Door:

Categorieën: Geen categorie, Springen, Veilingen

Afgelopen zaterdag vond de eindpresentatie van de KWPN Hengstenkeuring 2013 plaats. Na 50 dagen verrichtingsonderzoek moesten de hengsten zich voor de allerlaatste keer presenteren. Acht springhengsten en zeven dressuurhengsten worden ingeschreven.

Eén van de springhengsten is de bij de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Edingburgh (Vleut x Darco). Deze hengst is gefokt door de combinatie Lindeboom-Meijer die o.a. ook de fokkers van Tyson zijn. De hengst destijds aangekocht door Jos Althuijzen en is nog steeds in zijn bezit.

De Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert de fokkers en de eigenaar met het goedkeuren van deze hengst.

stap

*

draf

*

houding & balans

*

galop

x 2

reflexen

x 2

techniek

x 2

vermogen

x 2

rijdbaar-heid en   instelling aanleg als spring­paard totaal
7 6 7,5 8 7,5 8 7,5 8 7,5 77,5

* Cijfer telt niet mee in de totaalscore

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *