29 november 2013

Door:

Categorieën: Geen categorie, Nieuws, Springen

De lichte tour vanmorgen is overtuigend gewonnen door Young Rider Michael van de Bosch met zijn paard Uran. Met een tijd van 53.04 waren ze meer dan 2 seconden sneller dan de nummer twee, de Britse Carian Scudamore. Als derde mocht Glenn Knoester zich opstellen die zich tijdens Indoor Twente al twee keer eerder in de prijzen reed.

Ook bij de pony’s was het een Belgische deelnemer die zich als eerste mocht opstellen. Simon Morssinkhof en zijn pony Diamond waren een van de 10 deelnemers die van start gingen in de barrage. Zij lieten Amy Inglis (GBR) en Laurie Touw (NED)  achter zich en pakte de winst in een tijd van 27.44 sec.

Channel was de snelste in het 2fasen parcours van de Children rubriek. Samen met haar ruiter Sven Peters eindigde zij in een tijd van 29.57 seconden!

Het programma wordt vanavond als vanouds afgesloten met een feestavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *