1 december 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Het programma vandaag startte vanmorgen met de Small Tour voor de Children. In een 1.10m parcours plaatste een 7-tal combinaties zich voor de barrage. De snelste tijd was voor Jodie Hall MCateer en Waterstone, maar door een fout eindigde zij op de vierde plaats. De Zwitsere Elin Ott en Lorina ging foutloos over de eindstreep in een tijd van 30.67. Dit was genoeg om Sven Peters met Up to you (2e) en de Belgische Ellen D’Have en An Etola (3e) achter zich te laten.

De landelijke rubriek klasse L is gewonnen door Anne Lotte Tijhuis met Elliot. De tijd van 37.15 seconden was voldoende om haar mannelijke collega’s Henk Veldhuis (2e) en Don Willemse (3e) achter zich te laten.

Vanmiddag zal om 13.55 uur de Grote Prijs voor de Children starten waarna om 15.25 uur het de beurt is aan de Junioren. De toegang is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *