27 december 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen

Weer of geen weer de deelnemers van de BIT Talentendag vetrokken vanochtend heel vroeg om op tijd in Drachten te zijn voor de BIT Talentendag. De deelnemers laten eerst hun rijkunsten zien aan Adelinde Cornellissen en doen daarna de capaciteitentest dat afgenomen wordt door het team van Tjalling van der Berg.

Er wordt onder andere gelet op de houding & zit, de harmonie tussen ruiter en paard en de verzorging. Tijdens de capaciteitentest komen o.a. de onderdelen weerbaarheid, wendbaarheid, winnen en snelheid aan bod. Ook zijn er diverse clinics en workshops waar de bezoekers en deelnemers aan deel kunnen nemen.

Ook morgen zullen de deelnemers laten zien wat ze waard zijn en strijden om de finaleplekken. De finale wordt verreden op zaterdag 4 januari 2014.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *