8 december 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

De Master van Indoor Twente, zo mag Conor Drain zich tot Indoor Twente 2014 noemen! Dertien combinaties begonnen aan de strijd van het steeds hoger wordende parcours. Als enige dame aan de start tussen het mannelijke geweld mag Liza Tiebot trots zijn op de prestaties van haar en haar At Last. Zij plaatsten zich samen met haar vriend Kristian Houwen op Zoriana, Daan van Geel op Baron, Remco Been op Viceroy en Nick Benterman met Countdown en Nick Benterman met Countdown op de vierde plaats. Felix Schneider hield het tot de laatste ronde vol maar door een fout van Galita de Laubry eindigde hij op een tweede plaats. Bjorn Egberink werd derde met Bentley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *