28 december 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Dressuur

Zo’n driehonderd ruiters en amazones deden mee aan de Bit Talentendagen in Drachten. Na twee lange dagen werd vanavond de tweede halve finale verreden. De vier finalisten die zich vandaag selecteerden, zijn: Marten Luiten, Benth de Graaf, Mieke Beekelaar en Sharon van Dijk. Romy Verweij, Romy Schaftenaar, Damian Zwiers en Martijn van den Breul selecteerden zich op de eerste dag. Deze acht ruiters gaan door naar de finale.

Tijdens de halve finale van dag twee werden de deelnemers bij aanvang gevraagd naar hun doel. Adelinde lette er sterk op of ze aan de slag gingen met wat ze zelf hadden aangegeven en met de aanwijzingen die ze eerder op de dag had gegeven.

Tijdens de dressuuravond op zaterdag 4 januari tijdens het grote Internationale Concours Noord Nederland wordt de finale gehouden. Alle acht uitverkorenen presenteren zich daar opnieuw, in de hoop op de felbegeerde titel, Bit talent van het jaar. De winnaar ontvangt een geweldig prijzenpakket t.w.v. ruim 6000 euro en mag zich een jaar lang Bit talent van het jaar noemen.

Klik hier voor een leuke video van Adelinde Cornelissen en eco-coach Tjalling van den Berg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *