3 december 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Veilingen

Stichting Manege het Roessingh wordt in de spotlights gezet tijdens de Expo Talent Sale, de veiling van jonge springpaarden op woensdag 4 december tijdens Indoor Twente in Enschede. Jaarlijks wordt er een openingsstuk ingebracht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel.

Het openingsitem wordt beschikbaar gesteld door Erna Visser uit Ootmarsum, ook bekend als zus van Astrid Horn. Zij maakt bronzen beelden en brengt een schitterend bronzen veulen in. De opbrengst zal aangewend worden voor een nieuwe bodem in de binnenmanege van Manege Het Roessingh.
Het bedrijf Guart Systems vond het een geweldig initiatief van Erna Visser, om een bronzen beeld van een veulen ter beschikking te stellen voor Manege Het Roessingh, en wilde graag een steentje bijdragen. Daarom heeft Guart besloten een ArtShield systeem ter beschikking te stellen, met als belangrijkste doel de opbrengt van de veiling te verhogen. Voor de trotse nieuwe eigenaar van het bronzen beeld is het daarnaast natuurlijk een zeer prettig gegeven, dat het kunstwerk beveiligd wordt met een onzichtbaar systeem dat zorgt voor preventie, detectie, alarmering, monitoring en opvolging bij calamiteiten. ArtShield zorgt ervoor dat de eigenaar onbezorgd en in alle rust blijvend van zijn/haar kunstwerk kan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *