28 december 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Dressuur, Nieuws

De afgelopen twee dagen heeft Olympisch dressuuramazone Adelinde Cornelissen bijna 300 dressuurruiters en -amazones in actie gezien. Samen met het team van eco-coach Tjalling van den Berg van het Adelinde Trainings Center en met Lammert Haanstra beoordeelde zij de deelnemers op hun kwaliteiten in het zadel, maar ook op focus, winnaarsmentaliteit, coördinatie, kortom op ruiterfitheid. Omdat niet alleen ruiters fit moeten zijn, maar ook paarden, heeft voerproducent Havens zijn naam aan de Bit Talentendag verbonden.

Tien bezoekers die op zaterdag 4 februari de finale gaan meemaken als onderdeel van het programma van ICNN Drachten, maken kans op 100 kilo voer. Wie het evenement in het Fries Congrescentrum in Drachten bezoekt krijgt bij binnenkomst een lotnummer. Uit die nummers worden tijdens de avond tien winnaars gekozen die in de stand van Bit een waardebon ontvangen die ze bij hun regionale Havens-leverancier kunnen omruilen voor 100 kilo voer.

Adelinde en haar team hebben uiteindelijk acht finalisten geselecteerd om aan de finale deel te nemen op zaterdagavond. Behalve de finale vindt die avond ook de internationale Grand Prix Spécial plaats en de Prix St. Georges kür op muziek. Internationale topruiters uit binnen-en buitenland, waaronder Edward Gal en Hans Peter Minderhoud, komen tijdens ICNN aan de start, maar ook de top van de Europese Junioren, Young Riders en ponyruiters.

Voor meer informatie kijk op www.havens.nl, www.bitmagazine.nl en/of www.icnndrachten.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *