3 december 2013

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

Een vast onderdeel van het programma is de GMB KNHS/KWPN hengstencompetitie. De dressuurhengsten openden vanmorgen het programma en geven in het avondprogramma de beurt aan hun collega’s, de springhengsten.

In de klasse Z dressuur was het Dinja van Liere die haar Duvals Capri Sonne JR overtuigend naar de overwinning reed. Met 90,5 punten nam zij een ruime voorsprong op de nummer 2, Jose van Haarem en Cupido. Patrick van der Meer met Chagall D&R en Tom Franckx met Sollenburgs sloten de rij.

In de sterke D-jaargang was het Desperado die met 93,5 punten zijn eveneens getalenteerde collega’s het nakijken liet. Hij had maar liefst 4 punten meer dan de nummer 2, Don Tango B en Patrick van der Meer. Emmelie Scholtens eiste niet alleen de 1e prijs op, met Dorado eindigden zij als derde met 86 punten, vlak voor Gerdine Maree en haar Dream Boy (83 punten). Lotte Jansen sloot de rij met Dark President D&R, zij verdienden 76,5 punten met hun rit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *