8 december 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Zestig combinaties verschenen aan de start in de Kuipers Logistics Grote Prijs van Twente. Een rubriek met wisselende prestaties, maar waar zich uiteindelijk vijftien combinaties plaatsten voor de barrage. Willem Greve die als tweede ruiter in de barrage aan de start verscheen bleef lange tijd bovenaan staan. Een snelle en foutloze ronde van hem en zijn Avion, die hij nog maar enkele maanden onder het zadel heeft. Karim Elzoghby was sneller maar door een fout van zijn Amadeus moest hij genoegen nemen met de negende plaats. Peter Olthof kwam heel dicht in de buurt maar de tijd van 33.41 seconden was net te weinig om Willem op de tweede plaats te zetten. Uiteindelijk was het de laatste kandidate die de beide heren voor haar liet plaatsmaken. Kirsten Rikkert en Sorrento, die al eerder bewezen een goed team te vormen, waren slechts een tiende seconde sneller dan Willem Greve en Avion!

Voor de volledige uitslag zie www.indoortwente.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *