5 december 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Het 1.30m parcours van het CSI1* telden 85 combinaties. Het 2fasen parcours was selectief en uiteindelijk zijn er 14 combinaties foutloos door de finish gegaan. Robert Vos en Wakiekie gingen er met de winst vandoor in een tijd van 22.87. Hij liet zijn vrouwelijke collega’s, de Duitse Marie Lutgenau en Nederlandse Megan Laseur, achter zich op de plaatsen 2 en 3.

In het 1.45m parcours van het CSI2* was het Pim Mulder die twee vrouwelijke collega’s het nakijken liet. Met Amigo was hij net 0,04 seconden sneller dan Siri Martine Bakken die met een tijd van 63.94 op nummer 2 eindigde. Marleen Bruggink mocht zich als derde opstellen met haar Shannon.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *