7 december 2013

Door:

Categorieën: Geen categorie

De zaterdagavond stond in het teken van de finale Medium Tour CSI2*. De beste 50 combinaties van de eerste 2 kwalificatierondes mochten aan de start verschijnen van de Henders en Hazel Prijs. In het 1.40m parcours selecteerden 14 ruiters zich voor de barrage. Robert Vos reed een hele snelle ronde maar zakte helaas naar de vijfde plaats door een fout die zijn Carat maakte. Gerben Morsink reed een foutloze rit en met zijn tijd van 36.38 seconden mocht hij zich als vierde opstellen. Hij liet Kristian Houwen en Conor Drain voor zich op de derde en tweede plaats. Andrew Ramsey reed een ijzersterke ronde en met zijn merrie Chocolat en mocht zich als winnaar opstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *