10 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Slechts vijf ruiters bleven foutloos de Anemone Horse Trucks Prijs. Een spannende barrage moest uitmaken wie zich de winnaar van deze prijs mocht noemen. Angelique Hoorn bleek met Zascal (v. Ovidius) de snelste in deze barrage. Zij had slechts 27,34 seconden nodig om foutloos te finishen in de Big Tour van de CSI2*. Slechts twee ruiters deden het haar na om foutloos te blijven in de 1.45m hoge barrage. In de prijsuitreiking mocht Ruben Romp zich met Zimba HL (v. Berlin) als tweede opstellen, hij kwam binnen in een tijd van 28,61 seconden. De derde prijs was voor de ruiter uitkomend voor Eqypte Abdel Said met Zidande P (v. For Pleasure).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *