5 januari 2014

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen, Dressuur

Bit, Adelinde Cornelissen en het eco-team gingen op zoek naar nieuw dressuurtalent. En die hebben ze gevonden: Damian Zwiers is hét Bit Talent van het jaar! Samen met zijn paard Brooklyn imponeerde hij in Drachten.
Adelinde Cornelissen beoordeelde samen met het eco-team vanavond alle finalisten nog een keer op verschillende onderdelen door middel van een scoreformulier. Na de eerste ronde vielen er vier finalisten af en werden de twee battles verreden door Benth de Graaf tegen Sharon van Dijk, en Mieke Beekelaar tegen Damian Zwiers.
Uiteindelijk waren het Damian Zwiers en Benth de Graaf die tegen elkaar streden om de felbegeerde titel. Benth behaalde veel publieksstemmen, maar Damian stak er in de mentale test ver boven uit. Tijdens het rijden bleef Damian erg gefocust en doelgericht. Hiermee kreeg hij de doorslaggevende stem van Adelinde en werd daarmee de winnaar. De tweede plaats ging naar Benth de Graaf met Burberry.

adelinde damian zwiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *