4 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Springen

De fokkerijavond die gisteren door de Friesche fokvereningingen, De Paardenkrant en ICNN Drachten georganiseerd werd is een succes te noemen. In een overvolle zaal werd onder leiding van Dirk Willem Rosie de eerste fokkerijavond gestart. Diverse vragen en stellingen werden behandeld door de sprekers Marian Dorresteijn (lid van KWPN hengstenkeuringscommissie dressuur, amazone en instructrice), Sjak Laarakkers (dressuurtrainer en Fokker), Joop van Uytert (hengstenhouder en succesvol dressuurpaardenscout) en dierenarts Waling Haytema van Dierenkliniek Wolvega.

Na afloop van het forum konden de aanwezigen plaats nemen op de tribune van ICNN Drachten en daar naar een clinic kijken die aansloot op de inhoud van het forum. Op vrijdag 17 januari wordt er wederom een forumavond georganiseerd dit keer voor de springliefhebbers.

ICNN Drachten 2014 © DigiShots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *