17 januari 2014

Door:

Categorieën: Geen categorie

Ellen Zwijnenberg heeft voor het tweede jaar op rij de finale van de GMB Wintercompetitie jonge springpaarden gewonnen met Boeve’s Boulogne (v. Carolus II), gefokt door Peter Huisman. In de 10 combinaties tellende barrage bij de zes- en zevenjarigen was zij de snelste.

Pim Mulder reed Lupicor-dochter Celine naar plek twee, terwijl de Ier Michael Kearins met Cogonuts (v. Oklund) derde werd en in de overall tussenstand tweede.

Fred van Straaten junior werd vierde met Hilandra de la Vie (v. Flipper d’Elle), die op de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag aangekocht werd door Handelshuis Schuttert. Vijfde werd Alwin Berendsen met Cacharel (v. Tangelo v/d Zuuthoeve).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *