27 januari 2014

Door:

Categorieën: Achtergrond, Springen, Veilingen

De Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam is gewonnen door niemand minder dan levende legende John Whitaker. Hij reed zijn twaalfjarige Argento (v. Arko III) in 38,69 seconden naar de overwinning. Gert-Jan Bruggink probeerde nog van alles om met PrimeVal Dejavu (v. Heartbreaker) te winnen, maar werd tweede.

De Ierse ruiter Alex Duffy beet het spits af in de barrage en ging met Living the Dream (v. Toulon) lange tijd aan de leiding. Ze zetten de scherpe tijd van 39,58 seconden neer. Vele combinaties beten zich stuk op die tijd, waaronder Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN (v. Rash R), Gudrun Patteet en Sea Coast Ferly (v. Calato) en Wout-Jan van der Schans met Capetown (v. Oklund).

Primeval Dejavu werd een aantal jaar geleden op de Expo Talent Sale gekocht en heeft zich ontwikkeld tot een top springpaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *