5 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Hans Peter Minderhoud heeft zojuist in Drachten de Intermediaire I kür op zijn naam gezet. Sheela van Brecht werd tweede en Diederik van Silfhout legde beslag op de derde plaats.

Minderhoud reed met  de tienjarige hengst Zanardi een mooie score van  75.9% en eindigde, net als eerder in de Special,  bij alle vijf juryleden op de eerste plaats. Sheela van Bregt zette met de tienjarige Sir Sinclair-zoon Zwetcher een score neer van 72.775 % en kon hiermee voor Diederik van Silfhout blijven. Van Silfhout scoorde met de achtjarige Jazz-zoon Bonzanjo 72% en moest genoegen nemen met de derde plaats.

In de Special reed Minderhoud met  Glock’s Romanov 71.529% en eindigde bij alle vijf juryleden op de eerste plaats. Anne van Olst zette met de tienjarige Zidane een score neer van 68.902% en kon hiermee voor Diederik van Silfhout blijven. Van Silfhout scoorde met de negenjarige Arlando NH 68.372% en moest genoegen nemen met de derde plaats.

ICNN Drachten 2014 © DigiShots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *