18 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen

Alweer is het de Zweedse Helena Lundbäck met Bukowskis 43:AN (v. Larome) gelukt om een rubriek te winnen. Dit keer de Wezenberg Transport Prijs CSI3* small tour. In het parcours direct op tijd wist zij foutloos te blijven in de snelste tijd van 52,73 seconden. Op nog geen seconde achter haar finishde haar landgenoot Douglas Lindelöw met Balahe (v. Baloubet de Rouet), hij kwam foutloos in 53,01 seconden binnen. De derde tijd kwam achter de naam van de Belgische Olivier Philippaerts te staan, hij reed eveneens een foutloos parcours in 53,67 seconden met Esprit van de Wellington (v. Orlando). De vierde plaats was voor Jur Vrieling met Zavall VDL (v. Casall) en de vijfde plaats is voor Jody van Gerwen met Zircone of India (v. Gem of India).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *