17 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen

De ICNN Drachten Prijs, de eerste rubriek van de vrijdagochtend is gewonnen door Juan Carlos Garcia met Paulin (v. Lucky Light). Hij bleef foutloos in beide fases en zette in de tweede fase de snelste tijd neer van 27,48 seconden. Op zijn hielen zat de Nederlandse Robert Vos met de Cardento nakomeling Carat. Hij finishde foutloos in de tweede fase in een tijd van 27,75 seconden. Als derde kwam over de finish Jessica Mendoza met Classic Highfly (v. Cornet Obolensky). De vierde en vijfde plaats zijn respectievelijk voor Robert Puck met Glock’s Alato SR (v. Calato) en Roberto Turchetto met Courageous (v. Courage II). Zij waren beide foutloos in beide fases.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *