18 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen

Albert Voorn heeft zojuist de Interfloor Prijs gewonnen, een rubriek over hindernissen van 1,50 meter. In de barrage die 13 combinaties telde, had hij zijn Tobalio (v. Numero Uno) het beste voor elkaar en finishde het snelst. Als tweede mocht zich opstellen de Belgische Dirk Demeersman met STB Fleuri van de Koekelberg, afstammeling van Winningmood van de Arenbe. De derde plaats was voor Roberto Cristofoletti met Flavourart Belisario (v. Cortez). De vierde plaats was voor de Gudrun Patteet met Sea Coast Ferly (v. Calato) en de vijfde plaats ging gedeeld naar de Australische Amy Graham met Bella Baloubet (v. Baloubet de Rouet) en naar Alex Duffy met Living the Dream (v. Toulon).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *