10 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Als laatste rubriek stond de ICNN Drachten Prijs op het programma, de small tour rubriek voor pony’s. Een barrage was nodig om de winnaar van deze prijs te bepalen. De winnaar van deze ICNN Drachten Prijs is geworden Amber Elst met de pony Iron FX (v. Silver Banner). Zij finishde in 28,92 seconden. Op de tweede plek kwam Elize van de Mheen met Kilcloghan DG Clover (v. Condios), zij won eerder deze avond al de big tour voor pony’s. Als derde mocht zich opstellen Babette Kuijpers met de pony Kosmo van Orchid’s, een zoon van Kanshebber.

Voor morgen staan er weer fantastische rubrieken op het programma en het Epplejeck Noord Nederlands Springkampioenschap in de klasse Z.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *