15 januari 2014

Door:

Categorieën: Springen

Na twee weekenden topsport dressuur en CSI1* en CSI2* springen sluit ICNN Drachten deze editie af met het CSI3* weekend. Aan de start verschijnen topruiters als Julia Kayser, Jos Lansink, Jeroen Dubbeldam, Willem Greve, Gerco Schröder, Marc Houtzager, Jur Vrieling en Janika Sprunger.
Het internationale programma wordt af en toe onderbroken voor landelijke rubrieken zoals de finales van de GMB Jonge Paardencompetitie en de Sale of the Rising Stars. Deze veiling voor jonge getalenteerde springpaarden is samen met de finale Medium Tour het avondvullende programma van de zaterdagavond!

Het internationale programma start donderdag 16 januari om 13.45 uur met de Wezenberg Transport Prijs, een proef voor 6&7 jarige paarden over een parcours van 1.25m-130m. Op de donderdagochtend staan de Drachtense handelsdagen op het programma, voor startlijsten zie, http://www.icnndrachten.nl/programma-2014/.

Het gehele weekend is ICNN Drachten live te volgen via ClipMyHorse.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *