11 januari 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Zojuist is de finale van het Noord Nederlands Springkampioenschap verreden in de klasse Z. Selectie wedstrijden in Groningen, Friesland en Drenthe moesten uitmaken wie er in deze finale mochten starten.

Er moest een barrage verreden worden om de winnaar te bepalen. Stephanie Luning trok met Wayne Rooney (v. Lupicor) aan het langste eind. Zij reed de barrage in een tijd van 32,70 seconden. Op haar hielen zat James Robert Billington met Celena Vdl  (v. Mr. Blue) hij reed een tijd van 33,38 seconden. De derde plaats ging naar Anne de Vries met Wendy die een tijd van 35,53 seconden noteerde.

Ook werd tijdens deze finale de strijd der provincien gereden. In de klasse M die gister verreden is kwam Groningen als beste provincie uit de bus. In de klasse Z was Drenthe het best vertegenwoordigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *