4 januari 2014

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen, Dressuur

Wat zullen ze zenuwachtig zijn de finalisten van de BIT Talentendag. Vanavond vind de grote finale plaats. Uit maar liefst 300 ruiters en amazones zijn de 8 beste combinaties geselecteerd. De deelnemers zijn niet alleen op hun rijden beoordeeld door Adelinde Cornelissen maar ook op de capaciteitentest die ze onder leiding van het team van Tjalling van den Berg afgelegd hebben.

Vanavond worden de finalisten voordat ze de ring in gaan eerst in een gesprek aan de tand gevoeld door sportpsychologe Berber van den Berg. Vervolgens gaan ze per twee de strijd met elkaar aan en wordt aan het einde de winnaar bekend gemaakt. Het belooft een spannende avond te worden de verschillen tussen de ruiters is erg groot zo is de jongste 11 en de oudste 40.

Eén reactie op “Vanavond finale BIT Talentendag, jij komt toch ook?”

  1. T schreef:

    Talentendagen heel erg leuk en erg spannend voor de finalisten. Ik vind het alleen wel jammer dat er zaterdagavond in de finale stemmen meetellen van fans op Facebook. Beoordeling door de specialisten lijkt mij het enige dat zou moeten tellen. Het gaat om talent en niet om de meeste volgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *