13 april 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws, Veilingen

NIEUW EN SINT JOOSLAND – De successen van Boston STH blijven maar komen! Ook op Outdoor Zeeland bewees de op Veulenveiling Prinsjesdag 2006 geveilde Johnson-zoon weer een topper te zijn. Onder Denise Nekeman won Boston STH de young riders Kür op Muziek met maar liefst 76,63% en werd hij ook al tweede bij de young riders met 72,33%.

De investering van de familie Nekeman in 2006 bij de aankoop van Boston STH gooit al jaren zijn vruchten af. De knappe hengst was als jong paard al talentvol en nu uitten die talenten zich in topprestaties. Met de getalenteerde amazone Denise Nekeman behoort Boston STH tot de top van de dressuurjeugd.

Boston STH continues to be enormously successful. At Outdoor Zeeland the Prinsjesdag-auctioned son of Johnson proved to be a top-horse again. Ridden by Denise Nekeman Boston STH won the young riders Freestyle to Music with 76.63% and became second with 72.33% in another young rider class.

Family Nekeman’s investment of buying Boston STH has been successful for years. As a youngster Boston STH already was a very talented dressage horses and nowadays his talents make him one of the most successful Dutch dressage horses. With the talented rider Denise Nekeman Boston STH is one of the best combinations of the Dutch youth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *