8 april 2015

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

In het Duitse Verden vindt van 5 tot en met 9 augustus 2015 het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden (vijf- en zesjarigen) plaats. Om te bepalen welke combinaties hiervoor worden ingeschreven vindt een uitgebreid selectietraject plaats.

Voor deelname aan de selecties worden de vijfjarige finalisten van het WK van vorig jaar uitgenodigd. Daarnaast worden de beste vijf KWPN- en NRPS-geregistreerde paarden uit de finale (vier- en vijfjarigen) van het KNHS-Subli Kampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden 2014 uitgenodigd voor dit uitgebreide selectietraject. Ook de beste dertig paarden uit de Pavo Cup editie 2014, alsook alle winnaars van de regionale voorselectiewedstrijden worden uitgenodigd.

Een speciaal geformeerde selectiecommissie bepaalt gedurende het selectietraject welke combinaties worden afgevaardigd naar het WK voor Jonge Dressuurpaarden.

De selecties vinden plaats op de volgende datum op het KNHS-centrum in Ermelo:

1e selectie: 23 april
Wild Card dag: 4 mei
2e selectie: 15 juni
3e selectie 1 juli (op Outdoor Gelderland)
4e selectie: 13 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *