13 april 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

ELMSHORN – De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Vleut-zoon Vincent is goedgekeurd bij het Holsteiner Verband. De door Klaas Vroom uit Ruinen gefokte hengst is in eigendom van het Holsteiner Verband en is met uitstekende cijfers geslaagd voor de 30-dagen test in Schlieckau.

De als Holy Fee geboren Vincent werd eerder al bij Oldenburg International goedgekeurd en was toen ook al één van de opvallende hengsten. De 8,35, 8,38 en 8,30 in de 30-dagen test liegen er niet om; Vincent is een zeer getalenteerd paard!

Het motto van de Prinsjesdag-veiling ‘Kracht van Prestatie’ gaat bij Vincent volledig op. Via de KWPN-merrie Dutchfee voert Vincent het bloed van de Grand Prix-hengst Verdi, Kroongraaf, Cantus en Zuidhorn. Grootmoeder Royal Fee (v. Kroongraaf) sprong op 1,30 m-niveau, terwijl haar volle zus Seventh Fee op 1,60 m-niveau uitkwam met onder andere Morten Djupvik. Overgrootmoeder Morfee (v. Cantus) sprong op 1,40 m-niveau met Angelique Hoorn, terwijl haar in Frankrijk goedgekeurde halfbroer Lotus (v. Equador) 1,60 m Grand Prix sprong en halfbroer Veihaiwej (v. Andiamo) 1,50 m liep met Tom Martens.

Vincent (s. Vleut), auctioned at Foal Auction Prinsjesdag 2012, has been approved by the Holsteiner Verband. The stallion, bred by Klaas Vroom, is owned by the Holsteiner Verband and passed the 30-days test in Schlieckau with an excellent score.

Vincent, born called Holy Fee, already had been approved by Oldenburg International. The notes of 8.35, 8.38 and 8.30 of the 30-days test say enough; Vincent is a very talented stallion! Combining Vincent’s talents with his excellent pedigree makes him a fantastic reference for Foal Auction Prinsjesdag. The Power of Performance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *