10 april 2015

Door:

NIEUW EN SINT JOOSLAND – De op Veulenveiling Prinsjesdag 2004 geveilde Zwetcher (v. Sir Sinclair) heeft vandaag de juniorenrubriek op Outdoor Zeeland gewonnen. Met de Duitse amazone Kristin Biermann scoorde de elfjarige ruin maar liefst 71,08%!

Niet alleen Zwetcher was in vorm in Nieuw en Sint Joosland, ook Boston STH (v. Johnson) scoorde goed. Met Denise Nekeman werd de negenjarige hengst vijfde bij de young riders met 70,97%.

Ondertussen in het Spaanse Oliva sprong de pas achtjarige Cottie W (v. Quidam de Revel) naar een achtste plek in het 1,45 m met de Zwitserse Simone Wettstein.

Zwetcher (s. Sir Sinclair), sold at Foal Auction Prinsjesdag 2004, was victorious in today’s junior class at Outdoor Zeeland. With the German rider Kristin Biermann the eleven years old gelding scored 71.08%!

Not only Zwetcher was in good shape today at Nieuw en Sint Joosland, also Boston STH (s. Johnson) scored excellent. Ridden by Denise Nekeman the nine years old stallion became fifth in the young riders class with a score of 70.97%.

Meanwhile in Oliva, Spain the only eight years old Cottie W (s. Quidam de Revel) jumped to an eighth place in the 1.45 m with his Swiss rider Simone Wettstein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *