10 mei 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen, Veilingen

NORTEN-HARDENBERG – Het op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde succespaard Arc de Triomphe heeft in Norten-Hardenberg weer een topprestatie geleverd. Met zijn getalenteerde ruiter Frank Schuttert werd het fokproduct van de familie Van Straaten vijfde in de 1,55 m hoge Grote Prijs.

Pas één combinatie was foutloos toen Arc de Triomphe en Frank Schuttert zich bij het barragegezelschap schaarden. Uiteindelijk moesten Schuttert en de Triomphe de Muze-zoon het tegen zes concurrenten opnemen in de barrage en eindigden ze mooi vijfde. Eerder dit weekend sprong de tienjarige ruin ook al naar een zevende plek in het 1,45 m.

The Prinsjesdag sold Arc de Triomphe jumped to a fantastic fifth place in the Grand Prix of Nort-Hardenberg. With his talented rider Frank Schuttert the gelding bred by family Van Straaten jumped amazing over the 1.55 m course.

In a tough jump-off with seven competitors Arc de Triomphe finished on a fifth place. Last Friday Arc de Triomphe and Frank Schuttert already ended up seventh in the 1.45 m.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *