11 mei 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen, Veilingen

BUSTO ARSIZIO – Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) en zijn topamazone Janika Sprunger hebben afgelopen weekend in het Italiaanse Busto Arsizio alweer hun tweede Grote Prijs van 2015 gewonnen. Eerder won het veelbelovende duo al de driesterren Grote Prijs van Vejer de la Frontera en nu kunnen ze de driesterren GP in Busto Arsizio op in palmares bijschrijven. Bonne Chance bewijst de slogan van Veulenveiling Prinsjesdag maar weer eens: de Kracht van Prestatie!

In 2006 kwam de wonderschone dochter van gouden olympiër Baloubet du Rouet onder de hamer op Veulenveiling Prinsjesdag en toen al leek een rooskleurige toekomst voor haar weggelegd. De spraakmakende vos heeft inmiddels haar weg naar de top gevonden onder de Zwitserse Janika Sprunger, die in Bonne Chance CW een aanstormend talent voor de grootste Grote Prijzen ter wereld heeft.

Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) and her top-rider Janika Sprunger won their second Grand Prix of 2015 last weekend at the Italian show in Busto Arsizio. Recently they already won the CSI3* Grand Prix of Vejer de la Frontera and now they can add the CSI3* Grand Prix of Busto Arsizio to their impressive results. Bonne Chance proves again the slogan of Foal Auction Prinsjesdag: the Power of Performance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *