4 oktober 2015

Door:

Categorieën: Springen

Topruiter Gerco Schröder wist zojuist de Finale van de CSI ** Small Tour op zijn naam te schrijven met het paard Glock’s Debalia. Na de eerste omloop waren er maar liefst 22 foutloze combinaties die terug mochten komen in de barrage. Gerco stuurde Glock’s Debalia, een nakomeling van de preferente keurhengst Numero Uno, naar een snelle ronde in een tijd van 33.93 seconden. Albert Zoer deed een zeer goede poging met de donkerbruine ruin Heechhiem´s Cancun Vdm een 8- jarige nakomeling van Balou du Rouet. Hij finishte in een tijd van 34.19 seconden en werd tweede. Met een tijd van 35.31 seconden zagen we Remco Been terug op plaats drie in de prijsuitreiking. Hij reed Vdl Maleklou, een 9- jarige ruin van Cordobes I.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *