2 juli 2016

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

Het laatste onderdeel van het Teamwedstrijd werd gewonnen door Kim Schmid met Pharmahorse Theodoor (v. Metall). Ze reed haar kür op muziek met een score van 74.750%. Dit betekend een overwinning van de Grand Prix kür op muziek voor Team van Baalen.

Jean-rené Luijmes met Aswin (v. Sandreo) reed een score van 73.833%. Dit leverde hem de 2e plaats op. En Patrick Van der Meer reed met zijn zwarte parel Sir Fashion (v. Sir Donnerhal I) naar een score van 73.333%. Hiermee eindigde hij op een derde plaats.

Met elk onderdeel gewonnen door een ander Team bleef de uitslag spannend. De scores aan het eind bij elkaar, zorgde er toch voor dat Team Black Horses deze Teamwedstrijd heeft gewonnen met Danielle van Mierlo, Denise Nekeman en Patrick van der Meer. Zij behaalde een totaal score van 226.662. Team van Silfhout kwam op de tweede met Mark van de Donk, Diederik van Silfhout en Jean-rené Luijmes en een totaal score van 225.375. Team van Baalen eindigde op de derde plaats met Lisanne Zoutendijk, Marlies van Baalen en Kim Schmid en een totaal score van 223.042.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *